Összetevők:
Kókuszvízpor, kálium (kálium-glükonát), savanyúságot szabályozó anyag (almasav), magnézium (magnézium-malát), Guérande tengeri só, C-vitamin (kalcium-aszkorbát), természetes aroma, koncentrátum (retek, fekete ribizli, alma), természetes édesítőszer (szteviol-glikozidok szteviából).
A porban lévő nátrium a kiváló minőségű Guérande tengeri sóból származik, de a Daily típusú elektrolitpor jó mennyiségű káliumot és magnéziumot is tartalmaz. Egy csipetnyi C-vitamin teszi teljessé a receptet.
Egy adag mindössze 5,5 kalóriát tartalmaz. Vegán termék.
Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket vagy adalékanyagokat.

Felhasználási javaslat:
Egy adagolókanál (5 g) naponta 1-4 alkalommal vízzel (4-6 dl) elkeverve.
Tápanyagtáblázat:
| 5 g | 20 g | |
Kálium | 317 mg | 1 268 mg | 15 - 63 %* |
Magnézium | 94 mg | 375 mg | 25 - 100 %* |
C-Vitamin | 132 mg | 528 mg | 165-660 %* |
Nátrium | 153 mg | 612 mg | |
* Javasolt napi bevitel
Tárolás: Szobahőmérsékleten, szárazon és fénytől védve.
Készült: Finnország
Páramentesítőszert tartalmaz, amelyet nem szabad fogyasztani. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet vagy az egészséges életmódot. A napi ajánlott adagot nem szabad túllépni. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Adatok:
- ízletes, friss
- görögdinnyés szomjoltó
- optimális folyadékegyensúly
- kevesebb nátrium, több kálium
- mindennapi folyadékpótláshoz
- erős izzadáson kívül is
- Guérande tengeri sóból
- káliummal és magnéziummal
- egy csipetnyi C-vitaminnal
- egy adag csak 5,5 kalória
- mesterséges édesítőszerek és
- adalékanyagok nélkül
- Vegán termék
Hatás:
regeneráció, fókuszáltság, folyadákegyensúly, folyadékpótlás, hidratáltság
Felhasználáshoz tanács:
Az elektrolit italpor megkeményedhet, amennyiben a termék az életciklusa során bármilyen mértékű nedvességnek ki van téve. Ilyen előfordulhat a szállítási vagy tárolási körülményeknek köszönhetően, illetve ha a gyártás nyáron, meleg időben történik. A por beszilárdulása annak is köszönhető, hogy a termékeinkben nem használunk semmilyen mesterséges adalékot, mint csomósodásgátlót, ami megakadályozná, hogy az italpor szemcséi ne álljanak egybe.
A megkeményedett termék minőségileg azonos a por állagú változattal, azonban nehezebb a felhasználása. A helyzet megoldására egy úgynevezett “durva feldolgozásra” van szükség, hogy az italpor ismét porszerűvé váljon.
Fogj egy vajazókést és azzal a mozdulatsorral mintha jeget vágnál, kezd el “széttörni” az egybeállt italport. Rövidesen a tömb kisebb darabkákra foszlik tovább, majd még kisebb darabokra, végül újra por állagúvá válik. Ezután az italpor megint könnyedén felhasználható a megszokott adagolás szerint.